+38166222434 poliklinika@nmedic.rs

PEDIJATRIJA

Pedijatrija je oblast medicine koja se bavi preventivom i lečenjem dece, kao i savetodavnim radom sa njihovim roditeljima. Pregled zdrave dece podrazumeva praćenje napredovanja deteta u telesnoj težini i dužini, obima glave, grudnog koša, stanja kičme. Praćenje pravilnog psihomotornog razvoja deteta, redovnu vakcinaciju, ultrazvučni skrining kukova u prvoj godini života, kao i sistematske preglede pri upisu u vrtić i školu.

U Poliklinici Nmedic okupili smo vrsne stručnjake iz raznih područja pedijatrije; opšte pedijatrije, nefrologije (dijagnostika i lečenje infekcija mokraćnog sistema, anomalija mokraćnog sistema, hroničnih bubrežnih bolesti, nefrolitijaze, noćnog poremaćaja mokrenja i inkontinencije i dr.), pulmologije i alergologije, radiologije (UZV i dopleri), gastroenterologije, kardiologije, psihijatrije, psihologije i logopedije. Pedijatri pružaju preventivnu negu, dijagnostikuju i leče bolesti i poremećaje te rade na održavanju zdravlja i dobrobiti deteta kroz sve faze njihovog rasta i razvoja. Važno je redovito pratiti razvoj djeteta i provoditi preporučene preventivne preglede kako bi se osiguralo optimalno zdravlje i razvoj djeteta.

U veoma prijatnom ambijentu prilagođenom deci, tim pedijatara naše poliklinike nudi kvalitetne i stručne odgovore na sva vaša pitanja vezana za razvoj i zdravlje vašeg deteta. Konsultanti u Poliklinici NMedic su dugogodišnji lekari UKC Niš i ZC Knjaževac, vrsni stručnjaci iz oblasti dečije nefrologije, pulmologije, gastroenterologije i endokrinologije na čelu sa prof. dr Emilijom Golubović.

ZDRAVSTVENA USLUGA KAKVU ZASLUŽUJETE

Zakazivanje pregleda svakog radnog dana u periodu od 10 – 20h.

+381 66 222 434

poliklinika@nmedic.rs

9 brigade 18, 19350 Knjaževac