+38166222434 poliklinika@nmedic.rs

INTERNA MEDICINA

VRHUNSKE MEDICINSKE USLUGE NA JEDNOM MESTU

Kardiologija

Kardiologija je grana interne medicine koja se bavi prevencijom i dijagnostikom, lečenjem bolesti srca i krvnih sudova.

Gastroenterologija

Gastroenterologija je grana interne medicine koja se bavi proučavanjem i lečenjem bolesti organa za varenje i funkcionalnim poremećajima istih.

Pulmologija

Pulmologija je grana interne medicine koja se bavi bolestima pluća i respiratornog sistema u cilju bolje dijagnostike i određivanja terapije.

Endokrinologija

Endokrinologija je grana interne medicine koja se bavi proučavanjem endokrinih žlezda i hormona koje oni luče, kao i dijagnostifikovanjem i lečenjem bolesti žlezda sa unutrašnjim lučenjem i poremećajima metabolizma.

Hematologija

Hematologija je nauka koja se bavi bolestima hematopoeznog sistema, limfoproliferativnog aparata, sistema koagulacije krvi i delom odbrambenih mehanizama organizma. Poremećaji u broju i obliku krvnih ćelija, poremećaji zgrušavanja krvi, kao i bolesti limfnog tkiva (slezine i limfnih čvorova) u domenu su specijaliste za bolesti krvi-hematologa.

Reumatologija

Reumatologija je oblast interne medicine koja se bavi dijagnostikom, praćenjem i terapijom oboljenja koštano zglobnog sistema, uključujući i sistemske bolesti vezivnog tkiva i osteoporozu.

ZDRAVSTVENA USLUGA KAKVU ZASLUŽUJETE

Zakazivanje pregleda svakog radnog dana u periodu od 10 – 20h.

+381 66 222 434

poliklinika@nmedic.rs

9 brigade 18, 19350 Knjaževac