+38166222434 poliklinika@nmedic.rs

KARDIOLOGIJA

Kod većine ljudi koji sumnjaju da imaju srčanu slabost prva dijagnostička metoda u lečenju je snimak EKG aparatom. Taj test pomaže lekarima da dijagnostikuju niz srčanih problema, uključujući poremećaje srčanoga ritma, prekomerno zadebljanje srčanog mišića (hipertrofija) koje može biti posledica povišenog srčanog pritiska i druge. EKG takođe može otkriti ožiljke na srčanom mišiću ili znakove popuštanja srca.

Nudimo Vam detaljan i temeljan kardiološki pregled u kojem će specijalista-kardiolog proanalizirati Vaš EKG-nalaz i ukoliko je potrebno uraditi dodatnu analizu u vidu ultrazvuka srca s Dopplerom te Vam dati zaključno mišljenje o stanju srca i postojanju eventualnih ograničenja koja zahtevaju poštovanje preporuka o ponašanju, uzimanju lekova ili drugih oblika terapije.

Ultrazvuk srca s Dopplerom je pretraga kojom se vide srčane strukture (srčane šupljine, komore srca, srčani zalisci) i da li obavljaju svoju funkciju kako bi trebale. Dopplerskim tehnikama se mere brzine u svakom delu srca ukazujući na njihov uredan ili poremećen rad.

Prof. dr Boris Đinđić je kardiolog, endokrinolog iz Niša. Kao redak stručnjak sa ove dve specijalizacije, dr Đinđić je veoma tražen i poštovan u obe oblasti u Srbiji. Predrsednik je Regionalne lekarske komore za Jugoistočnu Srbiju. Svakodnevno radi sa mnogo pacijenata u državnoj i privatnoj praksi.
Kod profesora Đinđića možete zakazati:
* Kardiološki pregled
* Ultrazvuk srca
* Ultrazvuk štitne žlezde
* Test opterećenja
* Holter EKG
* Holter TA

ZDRAVSTVENA USLUGA KAKVU ZASLUŽUJETE

Zakazivanje pregleda svakog radnog dana u periodu od 10 – 20h.

+381 66 222 434

poliklinika@nmedic.rs

9 brigade 18, 19350 Knjaževac