+38166222434 poliklinika@nmedic.rs

GASTROENTEROLOGIJA

Dobrodošli u Polikliniku NMedic: Gastroenterologija

NMedic je vaš pouzdan partner u očuvanju zdravlja digestivnog sistema. Kao vodeća poliklinika u Knjaževcu, posvećeni smo pružanju vrhunske medicinske nege u oblasti gastroenterologije. Naš tim iskusnih gastroenterologa i specijalista radi sa ciljem da otkrije, leči i upravlja širokim spektrom stanja koja utiču na probavni trakt.

Naša ponuda usluga

U NMedic poliklinici nudimo sveobuhvatnu paletu usluga u oblasti gastroenterologije, uključujući:

Dijagnostika: Precizne dijagnostičke procedure pomoću najsavremenije medicinske opreme, uključujući endoskopiju, kolonoskopiju, ultrazvuk i laboratorijske analize.
Lečenje: Individualizovane terapije i pristupi za različita gastrointestinalna oboljenja kao što su gastritis, čir na želucu, bolesti jetre, žučne kesice, pankreasa, kao i upalne bolesti creva.
Prevencija: Redovni medicinski pregledi i savetovanje o zdravom načinu života radi smanjenja rizika od gastrointestinalnih bolesti.

Stručni tim

Naš tim gastroenterologa čine visoko obučeni stručnjaci sa bogatim iskustvom u dijagnostici i lečenju gastrointestinalnih stanja. Svaki pacijent u poliklinici NMedic dobija pažljivo individualizovan pristup i visokokvalitetnu negu, uz podršku koja ide iznad očekivanja. Vodeći stručnjak iz oblasti gastroenterologije u našoj poliklinici je dr Violeta Dinić Radović, gastroenterolog sa višegodišnjim iskustvom stečenim radom u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.

NMedic – Vaš izbor za gastroenterološku negu

U NMedic poliklinici, posvećenost vašem zdravlju je naš prioritet. Sa visokim standardima kvaliteta, naprednom tehnologijom i empatičnim pristupom, mi smo tu da vam pružimo sveobuhvatnu podršku u prevenciji, dijagnostici i lečenju gastroenteroloških problema. Kontaktirajte nas danas da biste zakazali pregled ili saznali više o našim uslugama.

Vaše zdravlje je u dobrim rukama u NMedic poliklinici.

Za više informacija posetite nas na našoj lokaciji u Knjaževcu ili nas kontaktirajte telefonom 066/222-434.

ZDRAVSTVENA USLUGA KAKVU ZASLUŽUJETE

Zakazivanje pregleda svakog radnog dana u periodu od 10 – 20h.

+381 66 222 434

poliklinika@nmedic.rs

9 brigade 18, 19350 Knjaževac